Rystende læsning
Tidligere aktiv ludoman anbefaler De Politiske Leges artikler om den omstridte spilvirksomhed Soft2Bets charmeoffensiv i dansk fodbold.
”Lars Jørgensens artikler er bag en betalingsmur, men de er dybt anbefalingsværdige.”
Sådan skrev den 25-årige tidligere aktive ludoman Marcus Mossalski på LinkedIn, da han i morges havde købt adgang til at læse De Politiske Leges artikler om den kontroversielle spilvirksomhed Soft2Bets charmeoffensiv i dansk fodbold.
”Jeg har brugt det meste af morgenen på at læse Lars Jørgensens dybdeborende artikler om Soft2Bet. Og læsningen er rystende. At der findes lyssky spilvirksomheder, er desværre ikke nyt. Men at Divisionsforeningen nu åbner dørene for dem i dansk elitefodbold – det er et nyt lavpunkt.”
Han er bl.a. medforfatter til bogen Ludoman: Alt på spil, arbejder som misbrugsbehandler med tilknytning til Behandlingscenter Tjele og stiller op som byrådskandidat for SF i Randers.

”Det bekræfter kun én ting: Vi har brug for et totalt forbud mod markedsføring for gambling. Og det kræver tilsyneladende politisk handling. Divisionsforeningen kommer ikke til at passe på deres unge fans af klubberne, så det er op til politikerne,” konkluderede Marcus Mossalski om Soft2Bets charmeoffensiv i dansk fodbold.
Charmeoffensiven har bl.a. også sikret den omstridte spilvirksomhed, som europæiske medier og myndigheder sætter i forbindelse med omfattende kriminalitet og russiske forbindelser, sponsoraftaler med de danske divisionsklubber Vanløse IF, FC Roskilde, Vejle Boldklub og AaB.
Den bedste anbefaling
Som producent og udgiver af journalistik om et nicheområde som international idrætspolitik i et lille og endnu ungt nyhedsbrev som De Politiske Lege, der kæmper hårdt for hver eneste abonnent, er den slags rosende ord om min journalistik og deling af nyhedsbrevets artikler på sociale medier den bedste anbefaling, jeg kan forestille mig.
Derfor vil jeg også gerne her i nyhedsbrevet sige Marcus Mossalski tak for at anbefale min journalistik - og samtidig benytte anledningen til at opfordre alle abonnenter på De Politiske Lege til at følge hans eksempel.
Fordi det er med til at styrke nyhedsbrevets økonomi, udbrede kendskabet til min journalistik om international idrætspolitik og motivere mig til at stille endnu flere kritiske spørgsmål om sportens offentligt støttede selvstyre.
Loyale abonnenter
Efter lanceringen af De Politiske Lege den 10. marts i år, har jeg udgivet et halvt hundrede nyhedsbreve. Det svarer til næsten tre nyhedsbreve om ugen, eller gennemsnitligt ét nyhedsbrev mere end de to nyhedsbreve, jeg har som ambition at udgive hver uge.
I nyhedsbrevets første fire måneders levetid er antallet af abonnenter på De Politiske Lege ligeledes vokset støt.
Kun ganske få abonnenter har frameldt deres abonnement igen. Det tolker jeg som et glædeligt udtryk for, at nyhedsbrevet har mange tilfredse og loyale abonnenter, som både deler min interesse for international idrætspolitik og værdsætter min sportsjournalistik.
Plads til flere
I en tid, hvor kun ganske få traditionelle medier ønsker at betale for at få produceret idrætspolitisk journalistik om sportens globale parallelsamfund, er jeg taknemmelig for hver eneste abonnent, jeg kan få til mit nyhedsbrev. Både betalende abonnenter og ikke-betalende abonnenter.
Men der er plads til flere. Og for at gøre en lang salgstale for mit nyhedsbrev kort, håber jeg, at endnu flere af De Politiske Leges abonnenter har lyst til at læse alle mine artikler til ende, uden at blive mødt af den betalingsmur, som jeg af økonomiske årsager finder det nødvendigt at opføre i indledningen af stort set hver eneste artikel i nyhedsbrevet.
De Politiske Leges abonnenter kan vise deres loyalitet på flere forskellige måder:
Betalende abonnenter kan forlænge deres betalingsabonnement, inden den valgte abonnementsperiode udløber og de degraderes til ikke-betalende abonnenter.
Ikke-betalende abonnenter kan opgradere deres abonnement til et betalingsabonnement og huske at forlænge det, inden den valgte abonnementsperiode udløber og de degraderes til ikke-betalende abonnenter.
Alle abonnenter kan dele en eller flere af nyhedsbrevets artikler med deres netværk - både på sociale medier og ude i den virkelige verden, hvor den demokratiske debat om idrætspolitiske samfundsemner som ludomani alt for ofte ties ihjel af idrætsledere, som hellere vil tjene penge på spil end tale om bagsiden af medaljen.
Spil på De Politiske Lege. Spil på sportsdemokratiet.
Med venlig hilsen
Lars Jørgensen